NK Dubravka-Zagorac Foto: Foto agencija Sjever

Damir Keretić najavio osvježenje ekipe i bolje rezultate iduće sezone za Dubravku-Zagorac

| 3.7.2017. u 18:06h | Objavljeno u Sport

U petak, 30. lipnja održana je redovna skupština NK Dubravka-Zagorac. Izvješće o radu i rezultatima kluba za proteklu nogometnu sezonu podnio je predsjednik kluba Damir Keretić koji je najavio osvježenje ekipe dolaskom novih igrača za narednu nogometnu sezonu, a koji će činiti zdravu konkurenciju za prvi sastav ekipe, te samim time poboljšati efikasnost i rezultate kluba u svom rangu natjecanja. Tajnik kluba Kristijan Novak podnio je financijsko-materijalno stanje kluba, te se osvrnuo na rad škole nogometa mlađih uzrasnih kategorija koje su u protekloj sezoni zabilježile odlične rezultate, a posebno treba istaknuti mlađe pionire U12 koji su osvojili prvo mjesto u županijskoj ligi nogometnog središta Ludbreg. Predsjednik nadzornog odbora Dubravko Prahić podnio je izvješće o kontroli financijsko-materijalne dokumentacije kluba kojom je utvrđeno da je Izvršni odbor radio sukladnu statutu i odlukama kluba, a sva izvješća jednoglasno su usvojena kao i program rada Izvršnog odbora za naredno razdoblje.

Na vlastiti zahtjev, zbog privatnih obveza, razriješeno je pet članova Izvršnog odbora NK Dubravka –Zagorac, te su izabrani novi članovi: Damir Keretić- predsjednik, Miroslav Rožić-dopredsjednik, Mario Kaniški – dopredsjednik, Josip Kaniški, Josip Holi, Vladimir Novotni, Mario Hajduk, Miroslav Kliček, Damir Rogar, Božidar Jurinec, Jurica Prahić, Budimir Gaća i Mario Jurinec.

Skupštini je nazočio zamjenik općinskog načelnika i predsjednik Športske zajednice Općine Gornji Kneginec Robert Đuranec koji se u svom obraćanju nazočnima osvrnuo na rezultatski tešku prošlu nogometnu sezonu, naglasivši kako Izvršni odbor kluba mora imati jasno postavljene ciljeve kluba što se tiče rezultatskog uspjeha. Općina Gornji Kneginec i njena športska zajednica zasigurno će ispuniti svoje financijske obveze predviđene u proračunu za rad i normalno funkcioniranje kluba, a za uzvrat tražiti rezultate i vraćanje kluba na pozicije gdje tradicionalno pripada kneginečki nogomet.