Trener Hajduka Damir Burić

Damir Burić: Varaždin je pokazao koliko je neugodna i trkački moćna momčad

| 4.10.2019. u 13:31h | Objavljeno u Sport

- Na sutrašnjem susretu protiv Varaždina Hajduk bi trebao istrčati u najjačem sastavu što znači da su svi igrači zdravi, rekao je, uz ostalo, na današnjem susretu s novinarima na Poljudu trener Hajduka Damir Burić. Susret 11. kola HT Prve lige između Hajduka i Varaždina igrat će se na Poljudu sutra od 15 sati.

- Ove sezone smo vidjeli da je liga jaka i nevjerojatno izjednačena, jer i veliki favoriti gube utakmice ili igraju neriješeno. Možemo očekivati tešku utakmicu jer je Varaždin i protiv Dinama pokazao da je u stanju jednog favorita izbaciti iz takta ili pobijediti. Spremni smo za sutrašnju utakmicu protiv Varaždina, kojeg u svakom slučaju nećemo podcijeniti. Činjenica je da se moramo znati nositi sa situacijom koja do sada nije bila kod nas, a to je da smo prvi na tablici i da smo pod pritiskom. Momci se s postojećom situacijom moraju naučiti nositi i ova će nam utakmica biti prilika pokazati dominaciju, koncentraciju i realizaciju - naglasio je Burić.

Burić se dotaknuo i ciklusa mini priprema s Hajdukom na Braču od utorka te na kraju susreta s novinarima naglasio:

- Varaždin je pokazao koliko je neugodna momčad, jako je motorična ekipa, trkački moćna. Trener Perković radi dobar posao s Varaždinom, kojeg ne trebamo gledati bodovno, već način kako to interpretiraju, tako da nas očekuje zahtjevna i teška utakmica, koja je za nas ispit zrelosti koliko smo daleko što se tiče dominacije i organizacije - zaključio je Burić.