Kapetan Varaždinaca Jurica Vidaček bio je večeras među učinkovitijama u Poreču Foto: Krešimir Đurić

Dabrovima večeras bod u Poreču na startu drugog dijela Premijer lige

| 11.2.2017. u 19:40h | Objavljeno u Sport

U susretu 11. kola, prvog u drugom dijelu sezone u Premijer rukometnoj ligi, momčad GRK Varaždina 1930 osvojila je večeras bod u Poreču odigravši s istoimenim domaćinom 30:30 (poluvrijeme 16:11 za goste).

Varaždinci su bili u vodstvu od početka susreta, a u jednom trenutku, točnije u 34. minuti, rezultatska je prednost iznosila i sedam golova razlike (11:18). No domaćin je smanjio zaostatak i u 40. minuti poravnao rezultat na 20:20.

Nakon toga ponovno su Dabrovi imali rezultatsku prednost koja je izbosila i četiri gola razlike, ali su uporni domaćini do izjednačenja stigli u posljednjoj minuti susreta.

- S obzirom na cjelokupnu situacija da nam je netko prije utakmice ponudio bod objeručke bi ga prihvatili, međutim od prve minute utakmice postavili smo se kao gospodari i tako smo igrali, pa nam je sada na kraju žao, jer smo bolja i kvalitetnija ekipa od Poreča, a večeras smo izgubilo drugi bod  Na žalost, u drugom smo dijelu napravili previše grešaka, ali to je sport . Igračima nemam što zamjeriti već im mogu uputiti velike pohvale, jer ostavili su srce na parketu, borili su se kao lavovi - komentirao je bod u Poreču trener Dabrova Vladimir Vujović.

Najučinkovitiji kod Varaždinaca bili su Ante Tokić s 10 i Jurica Vidaček s 8 golova, a kod domaćina 7 je golova postigao Petar Medić.