Dabrovi večeras u Graberju protiv Karlovca po potvrdu Lige za prvaka

| 3.3.2018. u 09:32h | Objavljeno u Sport

Prošlotjednom pobjedom nad Porečom u gostima u susretu 15. kola Premijer lige, rukometaši GRK Varaždina 1930 ostali na drugom mjestu tablice s 19 bodova, dva više od četvrtoplasiranog Poreča i pet od petoplasiranog Umaga te im za potvrdu plasmana u Ligu za prvaka treba samo jedan bod iz preostale tri utakmice ovog dijela prvenstva.

- Osigurat ćemo taj bod, ali to nas ne amnestira od treninga i ozbiljnog rada, jer imamo dosta mladih igrača, koje trebamo razvijati. Na početku sezone rekao sam da ćemo tek početkom travnja igrati najbolji rukomet - naglasio je trener Dabrova Željko Čagalj.

Prilika za potvrdu plasmana u Ligu za prvaka Dabrovi će imati večeras, kada će im, u sklopu 16. kola, gost biti momčad Karlovca, a utakmica će se igrati u dvorani u Graberju od 18 sati.

- Karlovac je dobra, mlada momčad, uvijek neugodna, s prepoznatljivom rukometnom školom, a trener im je njihov nekadašnji igrač Dragomir Požega. Favoriti smo u tom susretu, ali to će trebati i potvrditi na parketu - naglasio je Čagalj. U sastav Dabrova bi se, nakon zaliječene ozljede, trebao vratiti Bruno Vili Zobec.