Dabrovi večeras u Graberju očekuju pobjedu u nadmetanju s Umagom Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi večeras u Graberju očekuju pobjedu u nadmetanju s Umagom

| 2.2.2019. u 13:02h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Ovog se vikenda, utakmicama 13. kola, nastavlja natjecanje u Premijer hrvatskoj rukometnoj ligi. GRK Varaždin 1930, koji se trenutačno nalazi na 8. mjestu tablice s 10 osvojenih bodova, večeras će u 19 sati, u dvorani u Graberju ugostiti momčad Umaga, sastav koji je trenutačno na drugom mjestu, s dva boda manje od vodeće Dubrave.

U posljednjoj provjeri pred nastavak prvenstva Dabrovi su prošle subote izgubili u Sesvetama od istoimenog domaćina, petoplasiranog u Premijer ligi, rezultatom 30:25 (12:12). Dabrovi su na toj utakmici bili nekompletni, bez vratara Črnile i Baranašića te Dominika Novaka. Najefikasniji kod Dabrova bili su Kaštelan s 5, Špruk s četiri i Tači s 3 gola.

- Odradili smo odlične pripreme trenirali smo naporno, tri puta dnevno i spremno dočekujemo nastavak lige. Nadamo se da će Novak što je prije moguće sanirati ozljedu te da će nam se priključiti oba vratara na koje nismo mogli računati protiv Sesveta. Protiv Umaga idemo na pobjedu iako će biti teško, ali imamo puno razloga za optimizam jer dobili smo Poreč u gostima a sada igramo pred domaćom publikom i nadamo se novim bodovima - rekao je pomoćni trener GRK Varaždin 1930 Vladimir Malner.