Na svom terenu više ne smijemo izgubiti utakmicu ako želimo biti na vrhu, rekao je Vujović.

Dabrovi večeras u Graberju dočekuju Umag

| 19.11.2016. u 09:54h | Objavljeno u Sport

U susretu 8. kola Premijer rukometne lige momčad GRK Varaždina 1930 će danas u dvorani u Graberju od 18 sati ugostiti sastav Umaga. Za Dabrove ovaj susret dolazi nakon što su prošle subote odigrali u Velikoj Gorici protiv domaće Gorice 26:26.

Prvi je to neriješeni rezultat varaždinske momčadi u ovom prvenstvu. Nakon što je u prvom dijelu domaćin bio u prednosti, najviše za tri gola, od 45. minuti Dabrovi su vodili gol razlike, a od 54. minute ta je prednost bila dva gola, no završilo je bez pobjednika.

- Dobivenu utakmicu ispustili smo iz ruku, a na kraju možemo biti zadovoljni bodom, jer su posljednji napad imali domaćini. U posljednja četiri napada promašili smo čiste zicere, no to je sport. Njihov vratar Sladoljev obranio je sve što je trebalo u posljednje tri-četiri minute, ali nisam nezadovoljan, jer osvojen je bod u gostima - rekao je trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović.

Četvrtoplasirani GRK Varaždin 1930, koji ima devet bodova, bit će večeras domaćin Umagu, koji je treći također s 9 bodova.
- Na svom terenu više ne smijemo izgubiti utakmicu ako želimo biti na vrhu - zaključio je Vujović.