Kapetan Dabrova Jurica Vidaček nada se dobroj igri i rezultatu večeras protiv Nexea Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi večeras u Graberju dočekuju Nexe

| 17.4.2018. u 11:16h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždin 1930 će večeras u 19 sati, u odgođenoj utakmici 1. kola Premijer rukometne Lige za prvaka, u dvorani u Graberju, ugostiti Nexe iz Našica. Za obje momčadi današnji susret dolazi nakon poraza u prethodnim utakmicama, Dabrovi su prošle srijede izgubili u Varaždinu od Dubrave, koja je za vikend s golom razlike pobijedila i Nexe.

- Očekivao sam pobjedu protiv Dubrave, ali na toj je utakmici podbacila cijela ekipa, možda ne toliko napadački, koliko u obrani, gdje smo odigrali zaista jako loše - rekao je kapetan Dabrova Jurica Vidaček.

Poraz od Dubrave svima je teško pao, no vremena za tugovanje nema, jer nakon Nexea već u nedjelju u Graberje dolazi vinkovačka Spačva

- Moramo zaboraviti na poraz od Dubrave, jer nas čeka važna utakmica s Nexeom koji je tijekom sezone igrao jake utakmice u SEHA ligi, tako da mi u tom susretu nemamo što izgubiti. Primarni nam je cilj bio da susret protiv Nexea dočekamo bez poraza, ali smo u srijedu, na žalost izgubili, međutim, tek je početak doigravanja i ne smijemo posustati. Trebamo dići glavu i odigrati u utorak najbolje što možemo, a vidjet ćemo za što će to biti dovoljno - zaključio je kapetan Vidaček.