Dabrovi večeras u Areni očekuju pobjedu protiv Bjelovara

| 19.11.2021. u 10:34h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 večeras će u dvorani na Dravi u 18 sati, u sklopu 10. kola Lige B Paket 24 Premijer rukometne lige, ugostiti momčad Bjelovara.

Bit će to prvi susret varaždinske momčadi nakon dvotjedne stanke, s obzirom na to da u prošlom,9. kolu, nisu bili gosti Dubrovnika zbog koronavirusa koji je ušao u svlačionicu dubrovačkog sastava.

Isto tako bit će to prvi domaći susret Dabrova pod vodstvom trenera Emersona Žnidarića, koji je na klupi GRK Varaždina 1930 debitirao pobjedom u Trogiru nad istoimenim domaćinom u sklopu 8. kola.

GRK Varaždin 1930 je trenutačno na 6. mjestu sa 7 bodova iz 8 odigranih susreta, dok je Bjelovar peti s 8 bodova iz 9 odigranih utakmica, a u varaždinskoj momčad u večerašnjem se nadmetanju očekuje potvrda dobre igre iz utakmice s Trogirom i nova pobjeda.

- Gledao sam Bjelovar već nekoliko puta. Bjelovar je dosta dobra ekipa,a mislim da će odlučivati dnevna forma, ali sigurno je da idemo na pobjedu, igramo u našoj dvorani i želimo potvrditi dobru igru iz utakmice s Trogirom - rekao je trener GRK Varaždina 1930 Emerson Žnidarić.