Dabrove očekuje večeras težak susreta kod posljednjeplasirane momčadi Premijer lige Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi večeras protiv Gorice priželjkuju nastavak pozitivnog niza

| 9.2.2019. u 12:56h | Objavljeno u Sport

Nakon pobjedonosnog starta u nastavak prvenstva u Premijer rukometnu ligu, momčad GRK Varaždina 1930 večeras u 19 sati u Velikoj Gorici očekuje vrlo važan susret s domaćom Goricom. Prošlotjedna pobjeda nad Umagom rezultatom 28:26, sigurno je dala dodatno samopouzdanje Dabrovima uoči večerašnjeg nadmetanja.

- Bila je to teška utakmica,ali izdržali smo cijeli susret, iako većina javnosti nije očekivala da bi mogli pobijediti u susretu s Umagom jer smo u donjem dijelu tablice, a oni su bili drugoplasirani i dobro igraju. Pokazali smo da možemo, iako smo bili nekompletni, a čak su i mladi igrači, koji su ušli u igru, pokazali da se na njih može računati. Nadam se da će biti još i bolje kada nam se priključe Novak i Šerić, a sve je to rezultat dobrog rada kojeg smo prošli kroz pripremni period u proteklih mjesec i pol dana - naglasio je kapetan Dabrova Jurica Vidaček,komentirajući veliku pobjedu nad Umagom.

Dabrovi sada imaju 12 osvojenih bodova, nalaze se na 7. mjestu tablice i tri su boda udaljeni od četvrte pozicije, koja vodi u Ligu za prvaka. Pet je kola do kraja u ovom dijelu lige, a današnji domaćin u sklopu 14. kola lige, momčad Gorice posljednja je na tablici s 3 boda.

- Još smo uvijek u opasnoj zoni, u Gorici je uvijek neugodno gostovanje ali ići ćemo na glavu i pokušati pobijediti - zaključio je Vidaček.