Dabrovi večeras favoriti na gostovanju kod Medveščaka

| 14.2.2016. u 08:09h | Objavljeno u Sport

Nakon što je prošlog tjedna u prvom kolu drugog dijela prvenstva varaždinska momčad gostovala u Đakovu, i 19. kolo Premijer lige za sastav GRK Varaždina 1930 donosi danas novo gostovanje. Dabrovi će igrati u Zagrebu sa sastavom Medveščaka. Varaždinci su pobjedom ušli u nastavak sezone svladavši u Đakovu istoimenog domaćina 31:30.

- Daleko smo od željene forme, pogotovo u fazi obrane, dok napadom možemo biti zadovoljni, jer postigli smo 31 gol, međutim, u obrani smo bili poprilično loši, teški, nepokretni, pa su niži i puno slabiji igrači Đakova na vanjskim linijama to koristili. Iako konačni ishod možda sugerira da je susret bio neizvjestan naša pobjeda ni u jednom trenutku nije bila upitna, s obzirom na razliku u kvaliteti - rekao je komentirajući susret u Đakovu trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović.

Večerašnji susret protiv Medveščaka počet će u 19 sati i 30 minuta.

- Medvjedi su u prošlom kolu izgubili susret od posljednjeg Karlovca, pojačali su se s pet madih igrača PPD Zagreba, ali da bi to došlo na željeni nivo treba odraditi dosta treninga. Favoriti smo na današnjoj utakmici, idemo na pobjedu, ali ne vjerujem da ćemo do nje doči lagano, jer treba nam vremena da dođemo u željenu formu. Očekujem da će naše pravo izdanje biti u Ligi za prvaka - zaključio je Vujović.::

Rezultati jučer odigranih utakmica: Buzet- MRK Zamet 22:30, Poreč- Gorica 24:24, Moslavina - Karlovac 22:20, Spačva- MRK Umag 26:28, MRK Ivanić - Ribola Kaštela 36:26. Danas se sastaju Medveščak - GRK Varaždin 1930 (19 sati i 30 minuta) i Dubrava - Đakovo (18 sati).