Dabrovi s pomlađenim sastavom očekivano izgubili od Nexea u Našicama

| 10.12.2021. u 20:08h | Objavljeno u Sport

U večerašnjem susretu 13. kola Lige B Paket 24 Premijer rukometne lige večeras je momčad Nexea pobijedila u Našicama sastav GRK Varaždina 1930 rezultatom 43:26, poluvrijeme 22:11.

S obzirom na to da Dabrove već u nedjelju u Dubrovniku u 20 sati as istoimenim domaćinom očekuje vrlo važan susret 9. kola, trener varaždinske momčadi Emerson Žnidarić na večerašnjem susretu nije koristio najbolju momčad, u čijim redovima nije bilo Vidačeka, Trojka i Grubišića, pa su priliku dobili mlađi igrači.

Najefikasniji u varaždinskom sastavu bio je Lovro Puček sa 6 golova, koliko su postigli i najefikasniji igrači Nexea Ivan Vida i Miha Kavčić.

Momčad GRK Varaždina 1930 danas i u nedjelju očekuju dvije utakmice B lige Paket 24 Premijer rukometne lige. Večeras će u Školsko sportskoj dvorani Osnovne škole Kralja Tomislava u Našicama igrati protiv vodećeg sastava lige, momčadi Nexea.

U nedjelju,12. prosinca, u 20 sati GRK Varaždin 1930 očekuje nadmetanje u Dubrovniku s istoimenim domaćinom. Riječ je o odgođenoj utakmici 9. kola, koja se nije igrala u redovitom terminu zbog proboja koronavirusa u redove dubrovačkog sastava.

- Već sutra prijepodne u 11 sati krenut ćemo put Dubrovnika, gdje nas u nedjelju navečer očekuje vrlo važna utakmica. Bili smo primorani napraviti određene promjene u ekipe za večerašnji susret, kako bi imali što je moguće više moguće više zdravih i spremnih igrača za nadmetanje protiv Dubrovnika, u kojem nam je pobjeda imperativ ako se želi ostati u igri za Ligu za prvaka - naglasio je trener Dabrova Emerson Žnidarić.