U dobrom raspoloženju odrađen je večerašnji, prvi trening Dabrova u sklopu priprema za novu sezonu Foto: Dražen Novosel

Dabrovi s dva nova igrača počeli pripreme za novu sezonu i za napad na Ligu za prvaka

| 6.8.2019. u 21:13h | Objavljeno u Sport

Okupljanjem i prvim treningom večeras su u 20 sati u dvorani na Dravi počele pripreme momčadi GRK Varaždina 1930 za novu sezonu. Na prvom treningu koji je bio kondicijskog tipa, odazvao se 21 igrač, a Dominik Novak i Tomislav Špruk srebrni sa nedavnog juniorskog SP-a u Španjolskoj, pripremama će se priključiti 19. ovoga mjeseca.

Momčadi nije napustio ni jedan igrač a došla su dva i to Vid Starčević, hrvatski kadetski reprezentativac, dosadašnji kružni napadač PPD Zagreba i vanjski igrač Matej Šagij, dosadašnji član MRK Vidovec.

- Veseli me da pripreme počinjemo s 21 igrača, od kojih su njih 20 domaći igrač, većinom njih poniklih u našoj rukometnoj akademiji, pri čemu su četvorica sedamnaestogodišnjaci, a osmorica devetnaestogodišnjaci. Pripremama će se naknadno priključiti Novak i Špruk, naši igrači koji su bili u juniorskoj reprezentaciji na SP-u - rekao je dopredsjednik GRK Varaždin 1930 Romano Puček.

- Ostali smo svi na okupu, a dobili smo i pojačanja tako da ćemo pokušati napasti Ligu za prvaka. Prošla nam je sezona bila velika škola, imamo odlličnu momčad, mlade igrače u najboljim godinama i vrijeme je da napravimo iskorak - rekao je trener Dabrova Alan Belko.