Matej Šagij je u večerašnju pobjedu nad Porečom ugradio svojih pet golova Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi odličnom igrom razmontirali sastav Poreča

| 16.11.2019. u 21:21h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 ostvarila je četvrtu pobjedu u ovom prvenstvu, svladavši večeras u dvorani u Graberju, u susretu 8. kola Paket 24 Premijer rukometne lige, sastav Poreča rezultatom 28:20, poluvrijeme 13:11.

Dabrovi su bili u vodstvu od početka susreta, a nakon dva gola prednosti na poluvremenu, pobjednik je odlučen na početku drugog dijela, kada su Dabrovi otišli na četiri gola prednosti, da bi kasnije tu rezultatsku prednost zadržavali i povećavali pa je u 53. minuti rezultat bio 26:18 u korist GRK Varaždina 1930.

Tih 8 golova golova prednosti Dabrovi su sačuvali i do kraja susreta, iako je u posljednjih pet minuta trener Damir Turković dao prigodu i mlađim igračima od kojih se i Dino Divjak upisao među strijelce. Najefikasniji na susretu bio je igrač varaždinske momčadi Frano Vujović sa 7 golova, 6 je pridodao Dominik Novak, a 5 Matej Šagij. Vratar Sandro Meštrić imao je 9 obrana.

Kod Poreča 6 je golova postigao Matija Rađaković, a po 4 su dali Tim Thoss i Luka Moslavac. U sljedećem kolu GRK Varaždin 1930, koji se nalazi na 5. mjestu tablice s 8 osvojenih bodova, bit će gost Umaga.