Frano Vujović bio je najefikasniji na večerašnjem susretu u Velikoj Gorici Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi nakon Labina osvojili bod i u Velikoj Gorici

| 23.3.2019. u 20:15h | Objavljeno u Sport

U susretu 2. kola Premijer rukometne lige za ostanak momčad GRK Varaždina 1930 osvojila je večera bod odigravši u Velikoj Gorici protov domaće Gorice 28:28, poluvrijeme 14:14. Dabrovi su bili u vodstvu tijekom cijelog susreta, koji je na kraju završio bez pobjednika.

Najefikasniji na susretu bio je igrač varaždinske momčadi Frano Vujović s 10 golova, 8 ih je pridodao Dominik Novak, a 4 Jurica Vidaček. kod Gorice 9 je golova postigao Davor Ćavar ,a 8 Ivan Laljek.

- Za izgubljeni bod u Labinu bili smo sami krivi, ali za ono štio nam se dogodilo večeras jednostavno nemam riječi. Prošao sam puno liga,odigrao veliki broj utakmica, ali da moja momčad primi gol u posljednjim trenucima na način da suparnički igrač izvadi lopti iz šesterca, golmanskog prostora i zatrese mrežu, a sudac mu to prizna, to još nisam doživio. Domaćin je uz veliku sudačku pomoć došao do boda. Mojim igračima kapa do poda, od Vujovića, do vratara Meštrića, pa do Novaka, koji je stisnuo zube i jako dobro odigrao, gotovo bez pravog treninga. Nakon utakmice dečki su plakali zbog izgubljenog boda, ovo nije fer. Uzeli smo drugi bod u gostima, rekao sam idemo bod po bod, a bit ćemo još žešći u nastavku doigravanja, nećemo se predavati, ovo nas dodatno motivira- rekao je nakon osvojenog boda u Velikoj Gorici trener Dabrova Alan Belko.