Dabrovi danas protiv Ivanića u maloj dvorani varaždinske Arene

| 30.3.2016. u 09:27h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 danas će u dvorani na Dravi odigrati odgođeni susret 24. kola Premijer rukometne lige protiv momčadi Ivanića. Za Dabrove večerašnji susret dolazi nakon  pobjede u Zagrebu protiv Dubrave, u sklopu 25. kola Premijer lige, što je bila 11. pobjeda u nizu varaždinskog sastava.

- Da je bilo normalno suđenje, pitanje pobjednika riješili bismo već u prvom dijelu. Sudački se kriterij u nastavku susreta promijenio, iako je još uvijek bio klasično domaćinsko suđenje, ali Dubravi ni to nije pomoglo, jer smo utreniranija i bolja ekipa – naglasio je trener GRK Varaždin 1930 Vladimir Vujović.

Momčad GRK Varaždina 1930 do kraja ovog dijela lige očekuju još dva susreta. Danas će u 18 sati u maloj dvorani varaždinske Arene igrati zaostali susret 24. kola, a u subotu 2. travnja u dvorani u Graberju u posljednjem, 26. kolu ugostit će Kaštelu. Nakon toga počinje Liga za prvaka.

U sportskom segemntu napravit ćemo sve što je u našoj moći da u Ligi za prvaka opravdamo ulogu i poziciju koju smo osvojili u regularnom dijelu prvenstva, a hoćemo li pobijediti sve konkurente, nije bitno. Ako ponovimo prošlogodišnji rezultat ili napravimo pedeset posto tog rezultata, već smo napravili veliku stvar, jer u ekipi u odnosu na lani nema desetak igrača, a financijska sredstva neusporedivo su manja. Moj cilj, s obzirom na kompletnu situaciju, bio je ulazak u Ligu za prvaka, kamo idemo s prve pozicije, a imamo i dobre izglede za plasman na final four Kupa, što je puno više od očekivanog – zaključio je Vujović.

Zbog ozljeda u varaždinskom sastavu na današnjem susretu neće biti Vinceka, Vučka i Linda.