GRK Varaždin 1930 vodeći je sastat lige nakon četiri odigrana kola Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi danas protiv Bjelovara po nastavak pozitivnog niza

| 24.10.2020. u 11:12h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 će danas u sklopu 5. kola Paket 24 Premijer rukometne lige u dvorani na Dravi u 18 sati ugostiti momčad Bjelovara. GRK Varaždin 1930 je prvi na tablici sa 7 bodova, dok Bjelovar ima jedan bod.

Dabrovi su u prošlom kolu ostvarili treću pobjedu u Paket 24 Premijer rukometnoj ligi, svladavši u Rijeci domaći Zamet rezultatom 19:18 (9:7).

- Ekipa sluša i poštuje prvenstveni dogovor koji smo postavili, a to je obrana i da nakon kvalitetno odigrane obrane gazimo u napadu, a u tom nam dijelu igru nedostaje samo nedostaje vjetar u leđa, zapravo njihova vjera u vlastite mogućnosti koliko mogu dati u igri prema naprijed. Šteta je što tu dobru obranu ne iskoristimo za neke lake golove, ali sama fizionomija ekipa je da su sve to mladi igrači i kada će oni sve poloviti to će biti rapsodija - komentirao je trener Dabrova Damir Turković.

Iako Bjelovar ima samo jedan bod, Turković večeras ne očekuje laganu utakmicu.

- Iskusnija su momčad od nas, malo su kratki s klupom, što zbog ozljeda, što zbog samoizolacije, ali tko god dolazi kod nas zna što ga očekuje - zaključio je Turković.