Trener Dabrova Damir Turković vjeruje da je njegova momčad sposobna večeras iznenaditi Bjelovar na njihovom terenu Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi će večeras u Bjelovaru pokušati uzvratiti za poraz na startu prvenstva

| 29.11.2019. u 11:30h | Objavljeno u Sport

U Paket 24 Premijer rukometnoj ligi ovog će se vikenda igrati utakmice 10. kola, a momčad GRK Varaždina 1930 će večeras gostovati u Bjelovaru, gdje će igrati protiv istoimenog domaćina. GRK Varaždin 1930 je 7. na tablici s 8 osvojenih bodova, a Bjelovar je na petom mjestu s 9 bodova, a riječ je o sastavu koji je u 1. kolu ovog prvenstva iznenadio Dabrove u Graberju (24:23).

Nakon tog poraza trener Alan Belko napustio je klupu varaždinske momčadi koju je preuzeo sadašnji trener GRK Varaždina 1930 Damir Turković. Vjeruje da Dabrovi mogu Bjelovaru, na njihovom terenu, uzvratiti za poraz na startu prvenstva.

- Ostali su nam dužni i idemo im pokušati vratiti milo za drago. Kakav bih ja to trener bio da ne vjerujem u pobjedu u svoje momčadi. U svakom susretu idemo na pobjedu, a meni je bitno da damo sve od sebe i da izgledamo kao ekipa, a u prošlom kolu u Umagu ekipno se igralo u napadu, ali ne i u obrani, a bit će dobro kada ćemo spojiti jedno i drugo - zaključio je Turković.