Cro Race: Biciklisti u Ludbreg stižu oko 16 sati, potom nastavljaju kroz Vinograde Ludbreške

VV | 26.9.2022. u 11:04h | Objavljeno u Sport

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održat će se od 27. rujna do 2. listopada i ovaj put u Hrvatsku dovesti neke od najjačih UCI WorldTeam timova – šest ih dolazi iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke federacije, a među njima su poznata biciklistička imena od kojih su neki pojedinci pobjednici slavnog Tour de Francea.

Tako će CRO Race i ove godine u Hrvatskoj okupiti najbolje svjetske bicikliste iz Europe, Azije, Amerike i Australije koji će voziti trasu dugu više od 1000 kilometara u šest etapa diljem Hrvatske.

Ljubitelji biciklizma moći će uživati u nastupu 20 timova, a čitavu će Hrvatsku pretvoriti u sportsku arenu i kroz vrhunsko sportsko natjecanje gledateljima opet pokazati raskošne prizore kontinenta i obale.

Već tradicionalno CRO Race kreće iz Osijeka, domaćina prve etape, koja ove godine završava u samom Centru svijeta, Ludbregu. Prva etapa održat će se u utorak 27. rujna.

Biciklisti u Ludbreg stižu oko 16 sati, potom nastavljaju vožnju kroz Vinograde Ludbreške dok se ulazak u cilj, koji će biti kod Srednje škole Ludbreg, očekuje oko 16:40. Nakon toga na Trgu Svetog Trojstva uslijedit će program proglašenja.

Trasa kretanja natjecatelja na području Varaždinske županije je državnom cestom DC 2 od naselja Bolfan do Ludbrega, DC 24 u smjeru Varaždinskih Toplica, zatim LC25094 Vinogradi Ludbreški, nakon čega se utrka vraća u centar grada Ludbrega gdje će se nalaziti cilj.

Dolazak natjecatelja na područje PU varaždinske predviđen je između 15.30 i 15.50 sati, a dolazak na cilj očekuje se između 16.40 i 17.10 sati.

centar_svijeta.jpg

Označeno u