Članovi Vindije i Ludbrega osvojili medalje na hrvačkom turniru u Murskoj Soboti

| 13.11.2019. u 09:45h | Objavljeno u Sport

Članovi dva županijska kluba HK Ludbreg i HK Vindija nastupili su u Murskoj Soboti na međunarodnom turnir u hrvanju grčko rimskim načinom za mlađe kategorije. Nastupili su natjecatelji iz 20 klubova iz 10 država, a konkurenciju su dodatno zaoštrili hrvači iz Rumunjske,Bugarske, Moldavije i Ukrajine.

Iz HK Ludbreg sudjelovalo je 5 hrvača, a najviše uspjeha imao je Florijan Varović koji je u jakoj konkurenciji uzeo broncu. Donat Ledenko i Noa Čanaki upisali su po dva poraza, Ivan Bačani nastupio je u starijoj dobnoj grupi, ali ni tu nije bio inferioran, već je zauzeo peto mjesto. U juniorskoj konkurenciji David Čurila došao je do brončane medalje, s jednom pobjedom i dva poraza.

Od šest članova HK Vindija Dorijan Panić je kod početnika u kategoriji do 37 kilograma osvojio brončanu medalju, kod mlađih dječaka Chirs Benček je u kategoriji do 50 kilograma bio brončani, u kategoriji do 60 kilograma Andrija Gužvinec i Fran Kipa izgubili su borbe za treće mjesto, David Panić je u kategoriji do 65 kilograma zauzeo treće mjesto, dok je Ivan Bedeković kod kadeta bio je srebrni, u kategoriji do 80 kilograma.