Leon Šantek (STK Starr) osvojio je 2. mjesto u kategoriji kadeta i 3. mjesto u kategoriji juniora

Članovi Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin ostvarili zapažene rezultate

| 8.9.2017. u 19:37h | Objavljeno u Sport

Mladi polaznici Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin nastupili su na dva službena turnira HSTS-a i ostvarili zapažene rezultate. Na turniru u Pagu Vito Milak (STK MGK Drava žavnik) osvojio je 1. mjesto ekipno u konkurenciji najmlađih kadeta i 1. mjesto pojedinačno te 2. mjesto pojedinačno u konkurenciji mlađih kadeta.

Leon Šantek (STK Starr) osvojio je 2. mjesto u kategoriji kadeta i 3. mjesto u kategoriji juniora. Ivona Štriga (dvojna licenca STK Ljubeščica i STK Starr) osvojila je 1. mjesto u kategoriji kadetkinja. Leon Milak (STK Starr) plasirao se od 9. do 12. mjesta u konkurenciji kadeta i juniora.

Na turniru u Zadru Janja Matijašec (dvojna licenca STK Ljubeščica i STK Starr) osvojila je 1. mjesto u kategoriji kadetkinja. Bruna Borovec (STK Starr) osvojila je 3. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja. Ivona Štriga (dvojna licenca STK Ljubeščica i STK Starr) osvojila je 3. mjesto u kategoriji kadetkinja.

Ana Krupski (STK Starr) ušla je osminu finala u kategoriji kadetkinja, kao i Bruna Borovec (STK Starr), a Leon Milak (STK Starr) također je ušao u osminu finala u kategorijama kadeti i juniori.

Regionalni stolnoteniski centar Varaždin u organizaciji STK Starr Varaždin radio je tijekom ljeta od početka kolovoza. Treneri koji su radili s maldim i talentiranim stolnotenisačima su Zdenko Prskalo, Ronald Ređep i Saša Suhodolčan.

Organizirano je i dosta sparing partnera, tako su tijekom kolovoza s mladima ali i članovima STK Starr trenirali Marko Vidaček, Matija Hrelec, Borna Kovač, Frane Runjić, Petra Petek, Ivana Malobabić, Lucija Sitar, Simon Dvorski, Grega Zafožnik i dr.