Članovi PK Barok uspješni na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u Sisku

Varaždinske vijesti | 1.2.2023. u 13:20h | Objavljeno u Sport

Tijekom vikenda, 28. i 29. siječnja, održano je Regionalno prvenstvo Hrvatske u Sisku. Nastupilo je više od 250 plivača i plivačica iz 10 plivačkih klubova.

Od članova varaždinskog Plivačkog kluba Barok nastupili su: Fran Težački, Jan Žganec, Aleksandar Fic, Jan Peremin, Jona Kokotec, Karlo Petek, Lovro Čalopa, Nataniel Vukovac, David Jačmenica, Fran Matuza, Josip Bedić, Karlo Erdelja, Franjo Pavetić, Viktor Vizjak, Lovro Mlinarić, Daniel Pajić, Dora Kranjčec, Ena Novoselec, Jana Bais, Tina Rogina, Helena Zadravec i Mila Mendaš.

Medalje su osvojili  Karlo Petek s osvojenim 3. mjestom na 100m leptir i 2. mjestom na 200m leđno, 100m leđno i 200m slobodno u kategoriji kadeta, Jan Žganec s osvojenim 1. mjestom na 200m leđno i 3. mjestom na 200m slobodno u kategoriji kadeta, Viktor Vizjak s osvojenim 3. mjestom na 100m mješovito i 2. mjestom na 50m leptir u kategoriji mlađih kadeta, Lovro Mlinarić s osvojenim 3. mjestom na 50m leđno u kategoriji mlađih kadeta, Fran Matuza s osvojenim 3. mjestom na 100m leđno u kategoriji mlađih kadeta, Mila Mendaš s osvojenim 2. mjestom na 100m prsno u kategoriji mlađih kadeta.

Kod štafeta, osvajači medalja bili su Jan Žganec, Fran Težački, Jan Peremin, Karlo Petek s osvojenim 2. mjestom u štafeti 4x100m slobodno u kategoriji kadeta, Jan Žganec, Lovro Čalopa, Karlo Petek, Fran Težački s osvojenim 2. mjestom u štafeti 4x100m mješovito u kategoriji kadeta, Viktor Vizjak, Franjo Pavetić, Fran Matuza, David Jačmenica s osvojenim 2. mjestom u štafeti 4x100m slobodno i 3. mjestom u štafeti 4x100m mješovito u kategoriji mlađih kadeta.

Na KGP Medo Karlo Petek isplivao je A normu na 200m leptir, te je na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u Sisku isplivao još B normu na 100m leptir i 100m slobodno za državno kadetsko prvenstvo u Šibeniku.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci