David Hudoletnjak

Članovi Garestina nastupili na tri turnira u daljinskom, preponskom i dresurnom jahanju

| 13.6.2016. u 10:34h | Objavljeno u Sport

Proteklog vikenda članovi Konjičkog kluba Garestin nastupili su na tri turnira u daljinskom, preponskom i dresurnom jahanju. Tea Dušak Furjan i Grom nastupili su u Bjelovaru na utrci duljine 46 km, a plasirali su se na 11.mjesto.

David Hudoletnjak i Boris Tomić nastupili su na turniru u preponskom jahanju u Varaždinu. David je nastupio u utakmicama visine 60 i 80cm sa kobilom Dyilian, oba parkura završio je bez kaznenih bodova i s pobjedom u utakmici visine 80cm. Boris Tomić nastupio je s dva konja, Limonzom i Asterixom na utakmicama visine 80, 100, 110 i 120cm. Sa Limonzom je nastupio na 80 i 100 cm i obje zavrsio bez kaznenih bodova te je pobijedio u utakmici visine 100 cm.S Asterixom je nastupio u utakmicama visine 110 i 120cm te se plasirao na prvo i treće mjesto.

Tea Dušak Furjan, Nela Novak, Petra Carstens i Pia Damjanić nastupile su na dresurnom turniru u Mariboru i postigle su odlične rezultate. Tea je sa Casanovom nastupila u E i A utakmici, osvojili su prvo i drugo mjesto. Nela i Kleopatra su također nastupile u E i A utakmici, osvojile su 2 treća mjesta. Petra i Atos nastupili su u L utakmici te su se plasirali na četvrto mjesto. Pia i Frodo postigli su odlican rezultat u M utakmici koji im je donio pobijedu.

Slijedećeg vikenda članovi Garestina organiziraju turnir u dresurnom jahanju, II.kolo Croatia Cupa u Zagrebu.