S lijeva na desno: P.Vlahek - fizioterapeut,  D. Šestak, N.Starčević - trener, G.Smotar,E.Šipek, P.Vučković, L. Cepanec, M. Kovačić - trenerica, L.Starčević, T. Zebec - predsjednik kluba,T.Talan, S. Kovačić - trener,   E.Hunjek, B.Tuk, J.Tušek, Ž. Kranjc

Članovi Fight Cluba Kovačić ponovno u prvoj Hrvatskoj boksačkoj ligi

Varaždinske vijesti | 10.4.2021. u 08:03h | Objavljeno u Sport

Članovi Fight Cluba Kovačić drugu godinu za redom nastupaju u prvoj Hrvatskoj boksačkoj ligi. Prošle sezone sa samo nekoliko nastupa osvojili su šesnaesto mjesto od 47 klubova.

U novu sezonu klub je krenuo sa 4 licencirana trenera, doktorom fizijatrom i psihologom. Ove godine cilj uprave kluba je da klub uđe među prvih deset klubova u državi. U savateu je trebalo 3 godine da se uhodaju kako borci tako i treneri te su nakon toga bili 3 godine najbolji klub Hrvatske.

- U boksu će također trebati proći izvjesno vrijeme prilagodbe, odraditi nekoliko seminara te i sami borci moraju skupiti određeni broj mečeva. Trenutno samo boks trenira dvadesetak članova kluba, a u savateu ima preko 90 registriranih natjecatelja. Na sreću, zbog dobre organiziranosti boksačkog saveza i sposobnosti vodstva saveza, natjecanja se održavaju redovito unatoč mjerama uzrokovana virusom Covid 19. Boksači Fight Cluba Kovačić svakodnevno treniraju na otvorenom i pripremaju se za nastupe u prvoj Hrvatskoj boksačkoj ligi - poručili su iz Fight Cluba Kovačić.

Označeno u