Članice GK Vindija nastavljaju uspješan niz nastupa

| 30.10.2015. u 08:53h | Objavljeno u Sport

Ritmičarke Vindije nastavljaju svoj uspješan niz nastupa. Pred samo Prvenstvo Hrvatske Rea Strnad, Mia Vidaković i Tena Mlinarić nastupile su na međunarodnom Sirena kupu 2015 u Zadru. Strnad je u kategoriji 2000. godišta osvojila 1. mjesto, Vidaković u kategoriji 2001. godišta 3. mjesto, a Tena Mlinarić u kategoriji 2003. godišta 7. mjesto.

Nakon prvenstva Hrvatske, u Beogradu je u organizaciji SK Ritam, održan 10. prijateljski turnir na kojem su Vindiju predstvljale Rea Strnad, Tamara Artić u A programu i Elena Košćak u B programu. Rea Strnad u kategoriji juniorki osvojila je 3. mjesto s obručem i 4. mjesto s čunjevima i u višeboju. Tamara Artić je u kategoriji 2003. i 2004. godišta osvojila 1. mjesto s loptom i 2. mjesto s obručem i višeboju, a mlada Elena Košćak je u kategoriji 2006. godišta osvojila 2. mjesto u vježbi bez rekvizita i u višeboju te 5. mjesto s obručem.

Ritmičarke Vindije očekuju još turniri u Osijeku, Pecsi, ponovo u Beogradu te u Ljubljani, a onda će Strnad, Vidaković i Kovačić započeti s pripremama za slijedeću sezonu kako bi mogle izboriti nastup na Europskom prvenstvu za juniorke i Svjetskim kupovima. Ostale će ritmičarke Vindije do kraja godine nastupiti na još nekoliko jakih međunarodnih turnira u Ljubljani, Zagrebu i Budimpešti.