Amanda Mlinarić nastavila je i u Francuskoj s vrlo dobrim rezultatima

Članica VSK-a Amanda Mlinarić peta na najvećem dvoranskom turniru iz serije World archery

| 19.1.2020. u 18:09h | Objavljeno u Sport

Nakon Luxemburga i Rima nova postaja za najbolje varaždinske streličare bio je francuski Nimes,gdje je održan najveći dvoranski turnir iz serije "World archery". U konkurenciji više od 1400 streličara iz cijelog svijeta, varaždinski streličari ponovo su bili vrlo dobri.

U seniorskoj konkurenciji zakrivljenog luka Alen Remar odlično je pucao u kvalifikacijskom dijelu, te je s visokih 589 krugova zauzeo 6. mjesto u kvalifikacijama. U eliminacijskom dijelu ispao je u 1/16 finala, te je u konačnici zauzeo 17.mjesto.

Amanda Mlinarić, seniorka složenog luka, bila je nešto lošija u kvalifikacijskom dijelu, 24., no u eliminacijama je bila odlična, pobijedila u dva meča, u trećem tijesno izgubila i u konačnici završila na 5.mjestu. Od članova VSK-a na ovom turniru sudjelovao je i Matko Dupor, koji je u juniorskoj konkurenciji složenog luka završio na 65. mjestu.

Članovima VSK-a ponovo se pridružila i Tihana Kovačić iz SK Navaho Jalžabet, koja je bila odlična, 5. u kvalifikacijskom dijelu, no na žalost ispala je u 1/16 finala te se plasirala na 17. mjesto.