Član HK Ludbreg Florijan Varović izborio je mjesto u reprezentaciji Hrvatske do 15 godina

| 23.8.2021. u 18:30h | Objavljeno u Sport


Član Hrvačkog kluba Ludbreg Florijan Varović, izborio je mjesto u reprezentaciji Hrvatske za uzrast do 15 godina, koja će sudjelovati na ISF Svjetskim školskim igrama, koje će se održati od 11. do 18. rujna ove godine u Beogradu.

Varović je proteklog tjedna sudjelovao na hrvačkom kampu u Zadru, gdje je pod paskom jake trenerske ekipe od 6 vrhunskih trenera,  predvođenih proslavljenim olimpijcima braćom Žugaj, vrijedno treniralo više od 50 mladih sportaša iz Hrvatskih klubova.

Kroz svoj rad i pristup na treninzima nametnuo se kao potencijal, a mjesto u reprezentaciji potvrdio je u izlučnim borbama, u kojima je pobijedio sve konkurente u svojoj kategoriji, odnosno kategoriji do 57 kg u grčko rimskom stilu.

Svjetske školske sportske igre (ISF World School Games), najveći je svjetski sportski događaj za uzrast do 15 godina, na kojem se mladi sportaši iz cijelog svijeta natječu u 14 sportova, između ostalih, i u hrvanju.

Hrvatska će po prvi put imati predstavnike na ovom natjecanju i možemo biti uistinu ponosni što će među njima biti i član ludbreškog kluba.

Za Florijana Varovića ovo će biti zasigurno veliko iskustvo i poticaj za daljnji rad.