Marin Čilić (desno) i Dimitrij Popko Foto: Martin Novosel

Čilić: Za mene je bilo važno da svaki gem i poen odigram na onoj najvišoj razini

| 6.4.2018. u 17:35h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

- Bio sam pomalo nervozan u prva dva-tri gema, dok nisam našao svoj ritam na terenu. Nakon toga sam se sjajno osjećao i servirao sam sjajno tijekom cijelog susreta. Osjećao sam se kao da držim susret pod kontrolom. Za mene je bilo važno da budem potpuno fokusiran i da odigram svaki gem i svaki poen na onoj najvišoj razini - rekao je Marin Čilić nakon današnje pobjede protiv Dimitrija Popka u prvom susretu četvrtfinala Davis Cupa koji se igra u Areni Varaždin.

Ovo je za Čilića bila 35. pobjeda u Davis Cupu (25. pojedinačna, 10 pobjeda u paru) i još ga samo jedna pobjeda dijeli da se izjednači s najuspješnijim igračom u povijesti hrvatske Davis Cup reprezentacije Ivanom Ljubiučićem koji ima 36 pobjeda.

- Ne obazirem se previše oko tih rekorda i mislim da sam u zadnjih par godina došao u pravi balans u Davis Cupu i da ovaj tjedan iskoristim na najbolji mogući način i za sebe i za ekipu te čak igram s puno više gušta - zaključio je Čilić.

U ovim trenucima se igra susret između Borne Ćorića i Mikhaila Kukushkina, u kojem Ćorić već vodi 1-0 u setovima s brejkom u drugom setu.