Ekipa Itas Prvomajska pobjednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira

Četvrti Memorijalni malonogometni turnir Dragutin Ribić - Riba

| 27.6.2016. u 09:34h | Objavljeno u Sport

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec organiziralo je „ 4. Memorijalni malonogometni turnir Dragutin Ribić – Riba “. Sudjelovalo je devet ekipa koje su bile raspoređene u tri skupine po tri ekipe.

Odigravalo se po sistemu svatko sa svakim, a u prvoj skupini bili su Itas Prvomajska, Dečki 2 Margečan i CB i Pub Majerling. U drugoj su skupini bili MNK Cerje, MNK Automobil Lončar i Centar Škudor, a u trećoj skupini bile su ekipe DŠR Lančić-Knapić-Izletište Jarki, NK Ivančica veterani i prijatelji i NK Ivančica juniori. U polufinale su se plasirale dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine.

Prvo mjesto i 50 posto od kotizacije, pehar i prijelazni pehar osvojila je ekipa Itas Prvomajska, drugo mjesto osvojio je MNK Automobil Lončar, pehar i 30 posto od kotizacije, dok su treće mjesto,  pehar i 20 posto od kotizacije osvojili igrači NK Ivančica veterani i prijatelji.                          

Najbolji strijelac turnira je bio Marko Maloić iz ekipe DŠR Lančić- Knapić- Izletište Jarki sa četri postignuta pogotka, a najbolji golman je bio Filip Šagi iz ekipe Itas d.d. Ivanec.

Poslije otvorenja turnira delegacija DŠR Salinovca sa članovima obitelji položila je cijeće na grob pokojnog Dragutina Ribića –Ribe.