Sudionici zimskog kampa u Gospiću

Četiri hrvača Vindije trenirala na zimskom kampu u Gospiću

| 10.1.2018. u 13:44h | Objavljeno u Sport

Četiri hrvača Vindije, kadeti Ivan Bedeković, Ivica Florjanić, Luka Fajfarić i junior Sebastijan Petrač boravili su na pripremama, u zimskom kampu u Gospiću. Kamp je okupio oko 130 hrvača iz cijele Hrvatske, a članovi Vindije radili su pod nadzorom trenera Benjamina Šokmana, s time da je Petrač trenirao i s juniorskom reprezentacijom Hrvatske, koja se pod vodstvom trenera Antuna Đoka, također pripremala u Gospiću.

Osim juniorske vrste u Gospiću je trenirala i hrvatska kadetska reprezentacija pod vodstvom trenera Goran Plaveca, kao i selekcija grada Zagreba, koju su vodila braća Žugaj, Neven i Nenad. Treniralo se u dvorani Hrvačkog kluba Gospić.

Tijekom trajanja kampa u Gospiću je održano i predavanje za trenere koji su upisali devetomjesečni tečaj na Kineziološkom faklutetu u Zagrebu, za zvanje trener - voditelj.

Ispred Hrvačkog kluba Vindija tečaj pohađaju Benjamin Šokman i Sandro Frankol, a treninzima i predavanjima nazočio je i trener seniora Vindije, aktualnih prvaka i osvajača Kupa, Andrija Barić.