Juraj Maks Čelić (lijevo) i Mario Kovačević na današnjem susretu s novinarima u klubu Foto: Dražen Novosel

Čelić: Puno je bodova u igri i još se dosta toga i nas pita

| 5.4.2018. u 10:31h | Objavljeno u Sport

- Utakmica s Hajdukom pokazala je sve čari nogometa. Dominirali smo, imali dosta prilika, a da smo realizirali samo jednu od njih nitko nas bi pitao kako smo igrali, jer bi pobijedili i zasluženo osvojili tri boda. Kada se borite za prvo mjesto treba imati i malo sreće, a mi je u utorak nismo imali, ali nadam se da će nam se vratiti, jer pošteno radimo cijelo vrijeme - naglasio je igrač zadnjeg reda varaždinskog drugoligaša Maks Juraj Čelić na današnjem redovitom druženju s novinarima u klubu, a nakon poraza u utorak od druge momčadi Hajduka u susretu 25. kola Druge HNL.

Varaždin je i dalje na četvrtom mjestu tablice sa 6 bodova zaostatka za drugoplasiranom Goricom.
Još je puno bodova u igri i Gorica će kiksati, očekuje nas i susret s njima i još se dosta toga i nas pita - naglasio je Čelić.

Trener momčadi Mario Kovačević analizirao je susret s drugom momčadi Hajduka.

- Svojim igračima ne mogu nešto previše zamjeriti, bilo je volje i želje, žao mi je zbog publike, ali nitko nije rekao da nismo dali se od sebe da pobijedimo. U drugom dijelu Hajduk uopće nije ušao u naš šesnaesterac, a postigli su gol iz jednog udarca s kojim su pobijedili. Ne smijemo puno razmišljati o toj utakmici,moramo se dići jer već u subotu nas očekuje nadmetanje sa Šibenikom, za kojeg se moramo što bolje pripremiti i dati sve od sebe da ih pobijedimo te osvojimo 3 boda - naglasio je Kovačević.

Jučer, zbog udarca dobivenog na susretu s Hajdukom,nije trenirao Jertec, Drožđek i Glavica već dulje vrijeme imaju probleme s ozljedama,no vjerojatno će biti u sastavu, a izvjesno je da za momčad neće konkurirati Matija Kolarić, koji je u utorak dobio treći žuti karton.

- Šibenik je imao malo lošiji start u sezonu, a nakon što su pobijedili Lučko puni su samopouzdanja, ali dolaze na naš teren, pred našu publiku. Ako ćemo od prve minute krenuti onako kako znamo sigurno ćemo dominirati i bit će samo pitanje s kojim ćemo rezultatom pobijediti - zaključio je Čelić.