Čak petorica igrača GRK Varaždina 1930 na prvom okupljanju perspektivnih igrača U-13 regije Sjever

Varaždinske vijesti | 20.11.2023. u 10:24h | Objavljeno u Sport

Da GRK Varaždin 1930 ne treba brinuti za budućnost kluba, pokazalo se na prvom okupljanju perspektivnih igrača ekipa U-13 regije Sjever.

Okupljanje je proteklog vikenda u Koprivnici organizirao Hrvatski rukometni savez, a među odabranim hrvatskim perspektivnim igračima našla su se čak petorica Varaždinaca.

Igrači koji su predstavljali GRK Varaždin na tom okupljanju bili su kružni napadač Filip Cafuk, vanjski igrači Sven Đukić i Goran Podbojec, krilni i desni vanjski igrač Fran Mežnarić i golman Tin Patrčević.

Trenerica ekipe GRK Varaždin Nena Đurak ističe kako su prvi puta krenuli u ovakvom sastavu, a riječ je o igračima rođenim 2010/11. godine.

- Zastupljenost mladih Varaždinaca među najperspektivnijim hrvatskim rukometašima plod je kvalitetnoga rada na treninzima ali i nadarenosti pojedinaca, što je uostalom i uobičajeno za ovo rukometno podneblje. Stoga ne treba brinuti za budućnost varaždinskog rukometa, a vrijeme će pokazati koji su krajnji sportski rezultati ove mlade ekipe – zaključila je njihova trenerica.