Brodić: Idemo puni samopouzdanja i dat ćemo sve od sebe da osvojimo tri boda koja nismo protiv Slaven Belupa Foto: Dražen Novosel

Brodić: Idemo puni samopouzdanja i dat ćemo sve od sebe da osvojimo tri boda koja nismo protiv Slaven Belupa

| 2.8.2023. u 10:51h | Objavljeno u Sport

U sklopu 3. kola SuperSport HNL-a momčad Varaždina u petak očekuje gostovanje u Zagrebu i susret s Lokomotivom.

- 80 minuta protiv Slaven Belupa je primjer kako ćemo htjeti ove sezone igrati,a želja nam je da na taj način odigramo svih 90 minuta. Na prvom treningu nakon Slaven Belupa bili smo malo tužni jer smo svjesni da smo ispustili dva boda,ali već u petak dolazi nam nova utakmica, igrači dobro rade, pripremamo se najbolje što možemo - rekao je trener momčadi Mario Kovačević.

Postonjski i Elezi bi trebali biti u konkurenciji za susret, a najvjerojatnije zbog ozljede neće moći zaigrati Kolarić, kao i od prije ozlijeđeni Ba i Drožđek.

- Idemo igrati protiv dobre momčadi, pokušati dati sve od sebe, treće je kolo vjerujem da ćemo većinu utakmice biti dobri i da ćemo doći do pozitivnog rezultata - zaključio je Kovačević.

Napadač Varaždina Fran Brodić, prošle sezone najbolji strijelac kluba i treći prvenstva, u dosadašnja dva kola postigao je dva gola.

- Protiv Slaven Belupa nismo osvojili jedan već izgubili dva boda, ali i to je nogomet. Idemo puni samopouzdanja i dat ćemo sve od sebe da osvojimo tri boda koja nismo uspjeli protiv Slaven Belupa. Zadovoljan sam dosadašnjim učinkom, mogao je biti i bolji, imao sam šansu za 3:0 protiv Slaven Belupa, čime bi vjerojatno riješili utakmicu, ali na kraju smo osvojili bod. Ima još puno utakmica i bit će prilika za osvajanje još bodova - rekao je Brodić.