Brodić: Puni optimizma ulazimo u susret s Dinamom i idemo pokušati osvojiti bodove Foto: Dražen Novosel

Brodić: Puni optimizma ulazimo u susret s Dinamom i idemo pokušati osvojiti bodove

| 3.8.2022. u 09:55h | Objavljeno u Sport

Nakon susreta s Hajdukom, momčad Varaždina već prekosutra, u sklopu 4. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige na Gradskom stadionu u Varaždinu od 20 sati očekuje nadmetanje s aktualnim prvakom, sastavom Dinama.

- Igra nam raste, iz utakmice u utakmicu smo sve bolji, a nadamo se da ćemo uzeti bodove protiv Dinama, koji je realno najbolji klub u Hrvatskoj. Mislim da će se i nas nešto pitati u tom susretu i da možemo puni optimizma ući u tu utakmicu jer smo protiv Hajduka pokazali da možemo i znamo igrati. Idemo pokušati osvojiti bodove u petak, to je sigurno - razmišljanja su napadača Varaždina Frana Brodića, uoči nadmetanja s Dinamom.

Protiv Hajduka imao je dvije izgledne situacije za postizanje pogotka, ali lopta nije završila u mreži, međutim, činjenica je da je na posljednje dvije utakmice varaždinska momčad stvorila puno prilika za postizanje gola.

- U Puli smo uspjeli postići dva gola, dok smo protiv Hajduka realno mogli dati više od dva gola, ali na žalost nismo, no siguran sam da će nas igra nagraditi na nekom drugom susretu, daj Bože možda već u petak protiv Dinama - dodao je Brodić.

Dinamo je sinoć odigrao kvalifikacijski susret Lige prvaka protiv Ludogoreca u gostima i za očekivati je da će njihov trener Čačić napraviti određene promjene u sastavu, ali to neće biti prednost za Varaždin jer tko god će nastupiti ima kvalitetu i htjet će se nametnuti treneru Dinama.

- Imaju veliki kadar i igrači koji će igrati sigurno će se htjeti dokazati i bit će jako teška utakmica za nas, ali isto tako se i mi želimo dokazati i nema bolje prilike od utakmice s Dinamom - rekao je Brodić.

Za ulaznice vlada veliko zanimanje ljubitelja nogometa i nema sumnje da će momčad Varaždina i u petak imati dobru pomoć s tribina.

- Sigurno da je lijepo igrati pred punim tribinama i to nas sve veseli te zahvaljujemo gledateljima koji dolaze na utakmice i bodre nas - zaključio je Brodić.

-