Anja Liber i Robin Kereša s trenerom Schubertom

Briljantan nastup SPK Varaždin na Plesnom spektaklu 2016. u Zagrebu

| 26.11.2016. u 18:59h | Objavljeno u Sport

Na tradicionalnom međunarodnom bodovnom turniru Hrvatskog sportskog plesnog saveza „Plesni spektakl 2016“, održanom u organizaciji SPK Zagreb, u konkurenciji 92 sportsko- plesna para, natjecala su se četiri para iz SPK Varaždin, te ostvarili najbolje moguće rezultate.

U kategoriji Odrasli, najvišeg kvalitativnog razreda A, nastupio je sportsko- plesni par Anja Topolovec i Vedran Sraga, koji su bili najbolji u obje discipline, standardnih (ST) i latinsko-američkih plesova (LA), i zasluženo osvojili zlatne medalje.

U kategoriji Starija mladež (16 do 18 g. starosti) najvišeg kvalitativnog razreda B, nastupio je sportsko- plesni par Tihana Vusić i Jurica Kavran, koji su također bili najbolji i pobijedili u obje discipline, standardnih (ST) i latinsko-američkih plesova (LA), dok je sportsko- plesni par Anja Liber i Robin Kereša, u istoj starosnoj kategoriji, nastupio u kvalitativnom razredu C, odnio pobjedu u latinsko- američkim plesovima i time izborio prelazak u najviši kvalitativni razred B, u obje discipline.

U kategoriji Veterani II (do 55 godina starosti), nastupili su Valentina Patafta i Marinko Patafta, koji su također pobijedili u obje discipline, standardnih i latinsko- američkih plesova.

Maksimalni učinak plesača SPK „Varaždin“, sa 7 pobjeda u isto toliko nastupa, najbolja je pozivnica za veliki međunarodni turnir u sportskom plesu, koji će se u organizaciji SPK Varaždin održati 10. prosinca u dvorani u Graberju.