Bratstvo iz Otok Virja jesenski prvak Treće ŽNL Varaždin - Bosak: Posložili smo ekipu s namjerom da se borimo za naslov

Martin Novosel | 5.12.2022. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Čak su dvije lige ove polusezone imali situaciju u kojoj je vodeća momčad bodovno izjednačena s drugoplasiranim sastavom na tablici. Razvitak iz Čičkovine bodovno je izjednačen s varaždinskom Mladošću u Prvoj ŽNL a postao je jesenski prvak zahvaljujući boljoj gol razlici, dok je Bratstvo do statusa jesenskog prvaka došlo ispred Vindije, koja je odigrala utakmicu manje.

- Uoči ove sezone posložili smo ekipu s namjerom da se borimo za prvo mjesto te da izborimo ulazak u višu ligu. Rezultati su nam se na kraju poklopili, iako smo možda očekivali i nešto malo više, ali smo na kraju ipak zadovoljni s činjenicom da smo jesenski prvaci. Nadamo se da će tako biti i na kraju na proljeće - rekao je Filip Bosak, član Izvršnog odbora NK Bratstva.

Jesenski dio sezone završili su s omjerom od devet pobjeda, dva remija i dva poraza te s ponajboljim napadom koji je postigao 46 golova, a bolji je bio samo napad Vindije, koja je polusezonu završila s 47 golova, dok imaju najbolju obranu lige s 14 primljenih golova.

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti...