Bruna Borovec prvakinja u parovima i mješanim parovima Foto: STK Starr

Borovec i Šantek uzeli medalje u konkurenciji parova na stolnoteniskom PH u Osijeku

| 30.5.2018. u 08:22h | Objavljeno u Sport

Stolnotenisko Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje održano je u Osijeku proteklog vikenda, a mladi članovi STK Starra osvojili su niz medalja. 

Bruna Borovec, osvojila je naslov prvakinje države u mješovitom paru s Lukom Zlatkovom (STK Dugo Selo), a zatim je osvojila i naslov prvakinja države u ženskom paru s Jelenom Vukelić (STK Varaždin) i osvojila je naslov viceprvakinje države u pojedinačnoj konkurenciji. Bruna Borovec članica je seniorske ekipe STK Starra koja od sljedeće sezone nastupa u Superligi

Leon Šantek je u igri parova s Lovrom Zovkom iz GSTK Zagreba (obojca kadeti do 15 god.) osvojili su drugo mjesto i naslov viceprvaka države u kategoriji juniora (19 god. i mlađi) nakon što su u ovoj sezoni postali viceprvaci države u kategoriji seniora U21 i prvaci države u kategoriji kadeta. Time su pokazali i dokazali da su jedan od najperspektivnijih mladih parova u državi .

Leon Šantek član je seniorske ekipe STK Starr koja je ove godine osvojila naslov prvaka džave i plasirala se u europsku Ligu prvaka.