Borna Ćorić Foto: Martin Novosel

Borna Ćorić nije uspio pobijediti, Kukushkin izjednačio četvrtfinale Davis Cupa na 1:1

| 6.4.2018. u 19:59h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Ipak nije bilo treće sreće za Bornu Ćorića, koji je u današnjem drugom susretu četvrtfinala Davis Cupa u Areni Varaždin, izgubio i treći međusobni ogled u svojoj karijeri na zemlji protiv Mikhaila Kukushkina 3:1 (3:6, 7:6, 6:4 i 6:2). Nakon prvog dana, rezultat između Hrvatske i Kazahstana je 1:1, nakon što je u prvom meču dana Marin Čilić bio bolji od Dimitrija Popka.

- U početku u prvom setu sam igrao stvarno dobro, u drugom sam isto igrao dobro i imao sam break. U tom drugom setu sam se osjećao da sam bolji, ali mi se provukao i ostao sam bez te šanse te nakon toga nisam više vidio kako dobiti poen - rekao je nakon poraza Ćorić.

- Mislim da smo napravili koliko smo mogli i iz svega smo pokušali izvući maksimum, ali jednostavno više iz toga nije išlo. Da smo mogli više, napravili bi sigurno. Borna je zadnji došao iz Amerike i znamo da mu nije bilo lako i Mikhail mu je to otežao na najteži mogući način - rekao je Varaždinac Željko Krajan, izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije za HRT nakon meča.

Sutra su od 15 sati u Areni Varaždin na rasporedu parovi, a ukoliko neće biti promjena u zadnji tren, za Hrvatsku bi trebali nastupiti Ivan Dodig i Nikola Mektić protiv para Aleksanda Nedovjesova i Timura Khabibulina.