Luka Bonačić i Ivan Nevistić na današnjem susretu s novinarima u klubu Foto: Dražen Novosel

Bonačić : Pokušat ćemo potvrditi pobjedu protiv Istre 1961, iako neće biti nimalo lako

| 24.10.2019. u 11:04h | Objavljeno u Sport

- Dobro je što ponovno igramo kod kuće jer smatram da je igrati na domaćem terenu uvijek određena prednost, pogotovo kada igramo s momčadima iz donjeg dijela tablice, a Inter je trenutačno posljednji na tablici.Pokušat ćemo potvrditi pobjedu protiv Istre 1961, iako neće biti nimalo lako, jer Inter je čudna momčad. Znaju po pet - šest utakmica odigrati loše i čovjek bi rekao gotovo je, a onda se odjednom dignu, kao feniks i znaju pobijediti sastave iz vrha tablice. M,i u stručnom stožeru, smo zadovoljni što nema ozlijeđenih igrača, pripremamo se uobičajno, na svoj način, a što je najvažnije mislim da su nakon pobjede nad Istrom 1961 igrači motiviraniji i opušteniji. Neki igrači napunili su se samopouzdanjem i vjerujem da će to doprinjeti da sutra budemo kvalitetniji - rekao je trener Varaždina Luka Bonačić na današnjem redovitom druženju s novinarima u klubu, a uoči sutrašnjeg susreta 13. kola HT Prve lige, u sklopu kojeg će na Gradskom stadionu u Varaždinu gost biti Inter iz Zaprešića.

- Na dosta je igrača utjecala pobjeda protiv Istre 1961 u susretu u kojem nije bila lako i bilo bi lijepo da povežemo dvije pobjede, čime bi napravili dobar posao, ali ni sutra nas ne očekuje jednostavan zadatak. U svlačionici smo svi pozitivni, vjerujemo u dobar rezultat, ići ćemo maksimalno, pa što bude.U prvom susretu ove sezone s Interom smo odigrali u Zaprešiću 2:2, bila je to zanimljiva utakmica, ali sada mi je to teško uspoređivati, jer se od tog susreta promijenilo puno stvari. Bio je to tek početak sezone i još smo se tražili. Mislim da smo kvalitativno izjednačeni, da utakmica može otići na jednu ili drugu stranu, ali s obzirom na to da ćemo igrati na našem terenu normalno je da želimo pobjedu i vjerujem da ćemo je i ostvariti - naglasio je golman Varaždina Ivan Nevistić.

Utakmica između Varaždina i Intera igrat će se sutra od 18 sati, a ulaznice se mogu kupiti po cijenama od 50 kuna za sredinu zapadne tribine te po 30 kuna za lijevi i desni dio zapadne tribine.