Trener Varaždina Luka Bonačić za subotnji susret zbog kartona i ozljeda neće moći računati na sve igrače Foto: Dražen Novosel

Bonačić: I mi, kao i Osijek, idemo na pobjedu, nama su bodovi potrebniji

| 28.11.2019. u 11:23h | Objavljeno u Sport

Možemo žaliti za propuštenim prilikama na posljednjih par utakmica, ali iz ove kože ne možemo. Dolazi nam momčad iz gornjeg dijela, sastav Osijeka, koji je trenutačno treći na tablici i po najavama oni dolaze pobijediti i možda dodatno motivirani, s obzirom da im je Varaždin na susretu na stadionu u Gradskom vrtu u zadnjih pet minuta s 0:2 došao na 2:2 i uzeo dva boda, pa će sada puhati i na hladno, ali spremni smo. Neki igrači imaju lakše ozljede zbog zbog težine terena, ali koga nema bez njega se mora. Kao i Osijek i mi najavljujemo da idemo na pobjedu jer i nama su ,čak više nego njima potrebni bodovi. respektiramo ih, ali ih se ne bojimo i čekamo ih spremni - rekao je trener momčadi Varaždina Luka Bonačić na današnjem susretu s novinarima u klubu, a uoči subotnjeg susreta 17. kola HT Prve lige, u kojem će momčad Varaždina na svom stadionu dočekati Osijek.

Utakmica će se igrati od 15 sati, a ulaznice su već u pretprodaji po cijenama od 50 kuna za sredinu zapadne tribine te po 30 kuna za lijevi i desni dio zapadne tribine. Zbog žutih kartona izvjesno je da u sastavu neće biti Miličevića i Senića, a upitni su Kolarić, Težak i Lisakovich.

- Neke smo stvari u igri popravili, neke su stvari ostale problematične, a pokušavamo ih iz dana u dan riješiti analizom i treninzima i nadat se da će koja lopta, a koja nas nije htjela zadnjih par utakmica, sada ući u mrežu - rekao je Bonačić.

Osijek u svojim redovima ima trenutačno najboljeg strijelca lige Mirka Marića s 10 postignutih golova.

- Osijek je kvalitetna momčad i bilo bi lako da imaju samo Marića, kojeg moramo zaustaviti momčadskom igrom. Osijek je favorit i normalno je da svi očekuju da bi oni trebali u subotu pobijediti, ali ja mislim drugačije, jer kada idemo gledati dosadašnje utakmice neke momčadi su bile favoriti, a sada mogu za to što su pobijedili ići zapaliti svijeću na Kamenita vrata. Vjerujem u momčad u sebe u poubliku koja će doći i uvijek nam daje podršku i moramo tražiti pobjedu bez obzira što je gost Osijek. Da nam i Real dolazi išli bi na pobjedu jer smo u situaciji da ne možemo živjeti samo od umjetničkog dojma, treba osvajati bodove, a nismo ispunili zacrtani plan i u subotu je prilika da to popravimo - zaključio je Bonačić.

.