Luka Bonačić i Marko Stolnik na današnjem druženju s novinarima u varaždinskom prvoligašu Foto: Dražen Novosel

Bonačić: Vjerujem da napokon, ako prikažemo dobru igru, možemo doći do bodova

| 7.11.2019. u 11:08h | Objavljeno u Sport

U subotu od 17 sati i 30 minuta, u sklopu 15. kola HT Prve lige, momčad Varaždina će na Gradskom stadionu u Varaždinu, ugostiti sastav Slaven Belupa. Trener Varaždina Luka Bonačić ima dosta briga oko igračkog kadra uoči tog, vrlo važnog nadmetanja za njegovu momčad.

- Četiri igrača sredine terena, Kolarić, Težak,Djou i Đurasek, su bolesna, imaju upale grla, od prije problema s ozljedom ima Adžić i ne znam tko će od njih biti spreman za subotnje nadmetanje. Utakmica sa Slaven Belupom uvijek je lokalni derbi, prilika da popravimo što smo uprskali do sada. U igri se vidi napredak, ali sve je to siromašno kada nema bodova, a ja sam došao da osvajamo bodove i da se pokušamo dignuti prema gore na tablici - naglasio je uvodno Bonačić.

Svjestan je da u subotu neće biti nimalo jednostavno.

- Oni koji su zdravi bit će u momčadi i moraju biti optimisti, kao što sam i ja. Vjerujem da možemo napokon, ako prikažemo dobru igru, doći do bodova. Morat ćemo učiniti sve da pobijedimo jer pogled na tablicu ne dozvoljava da bilo što kalkuliramo. Svaka se momčad u hrvatskoj ligi može pobijediti, tako razmišljamo i tako se spremamo - naglasio je Bonačić.

Prvi susret ova dva suparnika odigran u Koprivnici završio je bez pobjednika 1:1, a igrač zadnjeg reda varaždinske momčadi Marko Stolnik bio je na tom susretu strijelac svog prvog gola u ovom prvenstvu.

- Očekuje nas veoma važna utakmica, posebno s psihološkog aspekta jer ne možemo reći da smo zadovoljni s rezultatskim učinkom u posljednja dva ligaška susreta. Ugostit ćemo dugogodišnjeg stabilnog hrvatskog prvoligaša, koji nam je direktan konkurent u donjem dijelu tablice i bez obzira na probleme koje imamo ne zanima nas ništa osim tri boda iz tog susreta - naglasio je Stolnik.

Ulaznice za subotnji susret prodaju se po cijenama od 50 kuna za središnji dio zapadne tribine te po 30 kuna za lijevi i desni dio zapadne tribine.