Bojan Šešet: Igrat ću za Slobodu tako dugo dok me trebaju i dok me zdravlje služi

| 17.6.2019. u 17:43h | Objavljeno u Sport

Paul Scholes, Steven Gerrard i Paolo Maldini imena su koja većina nogometnih entuzijasta jako dobro poznaje te iako je svaki od njih igrao na drugačijoj poziciji i njegovao različiti stil igre ipak dijele jednu sličnost. Sva trojica završila su svoju aktivnu nogometnu karijeru u klubu u kojem su i počeli. Od njih troje, najdulje je igrao Maldini, koji je čak 25 godina nosio dres Milana, a na dobrom putu da to nadmaši je jedan domaći igrač, koji je nedavno obilježio 20 godina igranja za svoj matični klub. Riječ je o Bojanu Šešetu, golmanu varaždinske Slobode Škole nogometa.

- U klub sam došao prije 20 godina, baš kada sam napunio 10 godina. Bilo je to tijekom ljeta kada su trajali upisi u školu nogometa, a sponzor je bila Vindija, tako da se mi najmlađi nismo zvali limači već Vindići. Prošao sam sve uzraste kluba, od pionira, kadeta i juniora do seniora. Uvijek sam bio golman, još kao klinac dok smo nogomet igrali na ulici jer sam bio najmlađi u svojem društvu - rekao je Šešet koji je povodom 20. godišnjice u predposljednjem kolu prvenstva na dar dobio uokvireni dres kluba s brojem 1. Tako nešto nije očekivao i ostao je ugodno iznenađen gestom koju su mu iskazali suigrači, trener i uprava kluba, koja je time pokazala koliko cijene njegov doprinos u momčadi.

- Bilo mi je čudno jer sam trebao nastupiti u toj utakmici, ali nisam mogao jer me mučila ozljeda gležnja pa mi je bilo čudno da me zovu na utakmicu u kojoj ću sjediti na klupi, jer ne bih mogao ući u igru. Imao sam osjećaj da je nešto čudno, ali nisam znao što se krije iza toga. Moji prijatelji i suigrači tjedan su mi dana dobro lagali i zavaravali, jer planirali su to mjesec dana. Hvala svim suigračima koji su me iznenadili, svakome od njih 20 - naglasio je Šešet.

    O tome što je još rekao za Varaždinske vijesti čitajte u tiskanom izdanju...