Timotej Kocen, Laura Horvat, Mirko Budimlić i Stjepan Hunjak (s lijeva) Foto: BK Maraton Kreidler

Biciklisti Maraton Kreidlera iz Novog Marofa u Austriji otvorili sezonu brdskog biciklizma

| 29.3.2017. u 16:34h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Vozači Biciklističkog kluba Maraton Kreidler iz Novog Marofa sezonu brdskog biciklizma (crosscountry) otvorili su na međunarodnoj utrci koja održala u austrijskom Langenloisu nedaleko od Beča koja se vozila 25. i 26. ožujka.

U najjačoj Elite kategoriji, Matija Meštrić zauzeo je solidno 72. mjesto od 90 natjecatelja, a utrku je završio u krugu s pobjednikom utrke Poljakom Bartolomiejom Wawakom. U konkurenciji juniora, Josip Meštrić je u dresu državnog prvaka zauzeo solidno 38. mjesto od 62. natjecatelja. U kategoriji juniorki, Ania Žufić zauzela je 18. mjesto od 22 natjecateljice. U konkurenciju mladića do 17 godina, Stjepan Hunjak je završio na 24.Timotej Kocen na 36., a Mirko Budimlić na 37. mjestu od ukupno 52 natjecatelja. Laura Horvat je u svojoj ženskoj konkurenciji zauzela je 19. mjesto u konkurenciji 20 natjecateljica.

Na utrci su nastupili natjecatelji iz 15 europskih zemalja i to Poljske, Italije, Češke, Estonije, Rusije, Njemačke, Austrije, Švicarske, Rusije, Belgije, Nizozemske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.