Atraktivno triatlonsko natjecanje na Aquacityju, na redu je bila štafeta "Jurinih 3x1“

VV | 4.7.2022. u 15:16h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95 iz Varaždina i pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina u nedjelju, 3. srpnja je na Aquacityju održano još jedno atraktivno triatlonsko natjecanje. Triatlonsko ljeto na Aquacitiyu nastavljeno je revijalnom utrkom štafeta pod nazivom "Jurinih 3x1“.

Štafeta je bila sastavljena od tri člana pri čemu je svaki član odradio jednu disciplinu: plivanje, bicikl ili trčanje. Plivalo se 375 metara, bicikliralo 14 km i trčalo 2,5 km. Moglo se natjecati u jednoj od četiri kategorije: 3 muškaraca, 3 žene, 2 muškarca i jedna žena ili 2 žene i 1 muškarac.

Sudjelovale su 23 štafete. Najbrži su bili dečki iz štafete "Vesela družina“ (Jakov Igrec, Patrik Bogović, Enis Brkić), druga je bila mješovita štafeta 2M+1Ž "Auto Tihi“ (Tihana Kišak, Andrej Međeral, Stjepan Zagorščak), dok je treća ciljem prošla također mješovita štafeta 2M+1Ž "Janjići i zet“ (Vedrana Janjić, Vedran Planinšek, Matej Janjić).

Inače, utrka je posvećena labudu Juri koji je već godinama glavni i odgovorni za red među labudovima na Aquacitiyu, i koji je bio veoma zadovoljan odazivom natjecatelja, poručili su iz kluba organizatora. Sljedeće triatlonsko natjecanje na varaždinskom Aquacityju je 2. kolo 11. Triatlon lige beciklin, koje će se održati u nedjelju 17. srpnja.