Pobjednička momčad 15. Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019." Foto: grad Lepoglava

Aso Ponos pobjednik lepoglavskog otvorenog zimskog malogometnog turnira

| 19.2.2019. u 10:41h | Objavljeno u Sport

Momčad ASO Ponos iz Krapine pobjednik je 15. Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019.".
U finalnom susretu ASO Ponos je rezultatom 1:0, golom Denisa Švaljeka, pobijedio ekipu Hudek trgotransa. U utakmici za treće mjesto Tornado je, nakon 6:6 u regularnom dijelu, udarcima sa šest metara pobijedio ekipu Janke i Marke

Kod veterana naslov je pripao ekipi ŠUG Gornja Šemnica koja je u finalu s 5:3, s tri gola Dragutina Dleska i dva Darka Kunšteka, nadigrala ekipu MS-Inetrart za koju su strijelci bili Nikola Ljubić, Tomislav Skrbinec i Mario Čehulić. Treće mjesto kod veterana pripalo je ekipi IPA 192 PU Varaždinska koja je s 4:3 bila bolja od DSR Crna mačka. Golove su za trećeplasiranu momčad postigli Zvonko Pintarić i to dva te Josip Zagorščak i Danijel Tekić, a za četvrtoplasirane na turniru Mario Antolković, Ivica Baneković i Drago Mahnet.

Najbolji strijelac seniorskog turnira bio je Kristijan Leljak (Graditeljstvo Merkaš) s 15 golova, a kod veterana Dragutin Dlesk (ŠUG Gornja Šemnica) s 12 postignutih golova. Najboljim golmanom turnira kod seniora proglašen je Alen Đurman (Hudek trgotrans), a u veteranskoj Danijel Posavec ( IPA 192 PU Varaždinska).

Za najboljeg igrača seniorskog turnira proglašen je Saša Hojski (Tornado), a kod vetera Dragutin Dlesk (ŠUG Gornja Šemnica). Najbolji igrač seniorskog finala bio je Matija Majcenić (ASO Ponos), a veteranskog Dragutin Dlesk (ŠUG Gornja Šemnica).

Nagrada za fair-play u seniorskoj konkurenciji pripala je ekipi Maloi Drašković, a u veteranskoj ekipi Zbrda zdola. Na 15. Otvorenom zimskom turniru u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019.", u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave i Kluba igrača malog nogometa Lepoglava, nastupilo 43 seniorskih i 22 veteranskih ekipa, a u šest vikenda odigrano je 111 utakmica.