Ana Mukić članica je TK Varaždin 1181

Ani Mukić dva finala i pobjeda u parovima

| 24.8.2016. u 15:54h | Objavljeno u Sport

Na teniskim turnirima iz serije HTS za djevojčice i dječake do 14 godina, Otvorenom prvenstvu Ponikvi u Zagrebu i na Lino Cupu u Koprivnici, mlada članica TK Varaždin 1181 Ana Mukić je nakon trodnevnih mečeva stigla do finala na oba turnira i to na uvjerljiv način.

U finalima je nakon velike borbe izgubila, u Zagrebu od domaće igračice Pintar (TK Ponikve), a u Koprivnici je bolja bilja Majetić (TK Victorija). Mukić je na OP Ponikvi u Zagrebu zaigrala i u parovima, gdje je sa partnericom Teom Mogulić iz Samobora, premoćno pobijedila.

Između ova dva turnira Mukić je igrala i na turniru u austrijskom Bludenzu, iz serije Tennis Europa Cup, pri čemu je na ovom prestižnom turniru bila jedina hrvatska predstavnica. Odigrala je kvalitetne mečeve a posebno se ističe njen nastup u parovima, gdje su ona i partnerica Sara Yigin iz Njemačke, bile postavljene za 8. nositeljice.

Odličnim predstavama izborile su četvrtfinale, te prijetile drugim nositeljicama iz Švicarske i Austrije. Ana Mukić je još jednom dokazala svoj talent, a uz marljiv i stručan rad, pod nadzorom njenih trenera prof. Hrvoja Šipuša i prof. Marka Pučeka, od Ane se u budućnosti očekuju odlični rezultati.