Najmlađi kuglači odrađivali su 20.Trofej Grada Varaždina na kojem su varaždinski kuglači i kuglačice osvojili devet medalja

Ana Matić nije uspjela izboriti završnicu na PH za seniore u Varaždinu

| 24.12.2019. u 18:17h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Protekla dva vikenda Varaždin je bio domaćin vrhu hrvatskog kuglanja.Čunjeve su rušile najbolje kuglačice i kuglači na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske za 2019./2020. godinu za seniore. Prvak Hrvatske kod kuglača postao je Željko Košutić iz KK Bjelovar, dok je kod seniorku titulu najbolje odnijela Valentina Gal KK Malaka iz Rijeke.

Članica varaždinskog kuglačkog kluba Ana Matić kao jedina predstavnica nastupala je u kvalifikacijama PH pojedinačno no s rezultatom od 1061 čunjeva nije se uspjela plasirati u završnicu među 16 najboljih. Prvenstvo su obilježile zlatne reprezentativke Hrvatske osvajačice prvog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Češkoj koje su upravo u četvrtak na Velikom danu Hrvatskog sporta od HOO proglašene najboljom ekipom godine.

Veliko priznanje i za trenericu reprezentacije i ženskog Kuglačkog kluba Varaždin Darinku Bunić koja je bila nominirana za najuspješnijeg trenera godine, u konkurenciji 10 trenera. Najmlađi kuglači odrađivali su 20.Trofej Grada Varaždina u kojem su varaždinski kuglači i kuglačice osvojili devet medalja.

Do kraja godine ostaje još novogodišnji turnir narodnim načinom, dok s novom ligaškom sezonom drugi dio, započinje već 12. siječnja u kojoj će mlade kuglačice Varaždina ponovo napasti vrh 2.lige Regije sjever i time pokušati ostvariti plasman u viši rang.