4. NL Čk-Vž: Jalžabet svladao Centrometala, Plitvica (G) i Bednja podijelili bodove Foto: Dražen Novosel

4. NL Čk-Vž: Jalžabet svladao Centrometala, Plitvica (G) i Bednja podijelili bodove

| 16.8.2020. u 21:16h | Objavljeno u Sport

U današnja tri susreta 1. kola Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin, Jalžabet je na domaćem terenu stigao do pobjede protiv Centrometala 4:2, Plitvica (G) i Bednja su odigrali neodlučeno u Gojancu 2:2, dok je u jedinom susretu bez domaćih predstavnika, Dinamo iz Domašinca odigrao susret bez golova protiv Nedelišća.

Jalžabet je nakon prvih 45 minuta susreta imao vodstvo od 3:1 protiv Centrometala. Golove za domaću momčad su postigli Ivan Kostelac u 1. i 23. i Luka Možanić u 7. minuti, dok je za goste zabio Goran Vugrinec u 29. minuti susreta. U drugom poluvremenu, Kostelac je golom u 63. minuti stigao do hat-tricka, dok je za konačnih 4:2 gol postigao Petar Hrebak.

U županijskom dvoboju Plitvice (G) i Bednje, Plitvica je povela u 6. minuti preko Jošue Horvata golom iz kaznenog udarca, Tomislav Herceg je u 18. minuti izjednačio na 1:1, Horvat je donio Bednji vodstvo u 64. minuti, a Dario Kos je u samoj završnici susreta u 89. minuti donio domaćinu vrijedan bod.

Jedini susret koji se nije odigrao ovog vikenda je susret u kojem će Međimurec ugostiti Mladost Komet, a igrat će u srijedu u 17:30 sati.

Jalžabet_Centrometal_5.JPG

Jalžabet_Centrometal_4.JPG

Jalžabet_Centrometal_3.JPG

Jalžabet_Centrometal_2.JPG