Nastupio 71 natjecatelj Foto: OK Varaždin

"1. orijentacijski izazov" indoor utrka održana u hodnicima VI. osnovne škole Varaždin

M.N.\Varaždinske vijesti | 15.3.2018. u 08:52h | Objavljeno u Sport

Orijentacijski klub Varaždin organizirao je indoor utrku hodnicima VI. Osnovne škole Varaždin, pod nazivom „1. orijentacijski izazov“. Na utrci su sudjelovali učenici i profesori VI. osnovne škole Varaždin i roditelji učenika. Iako je preduvjet za uključivanje u indoor orijentacijsku utrku bilo snalaženje u prostoru poznavanjem osnova tlocrta objekata, u utrci su mogli sudjelovati svi koji su zainteresirani bavljenjem orijentacijskim sportom.

Na utrci je sudjelovao 71 natjecatelj, koji su bili raspoređeni u kategorije ovisno o dobi i spolu. Niži razredi od 1. - 4. razreda dječaci i djevojčice zajedno, viši razredi 5. - 6. razred, 7. – 8. razred i kategorija „old school“ u kojoj su se natjecali učenici i roditelji.

Najbolje plasmane prema kategorijama ostvarili su:

1.-4. R MŽ: 1. Mario Lah, 2. Oliver Vitez, 3. Marko Mihaljević
5.-6. R M: 1. Filip Juraga, 2. Vili Kelemen, 3. Petar Đuričin
5.-6. R Ž: 1. Lucija Makovec Jež, 2. Sara Sever, 3. Bruna Popović
7.-8. R M: 1. Janik Martinčević, 2. Ozren Pevec, 3. Dorijan Habek
7.-8. R Ž: 1. Ema Potrebica, 2. Azra Đurović, 3. Ana Smuđ

OLD SCHOOL: 1. Tomica Kanoti, 2. Miroslav Smuđ, 3. Tanja Borščak Rođak

Predsjednica kluba Karmen Holenda je natjecateljima uručila prigodne nagrade za osvojene plasmane.

Iz Orijentacijskog kluba Varaždin najavljuju jednodnevni kamp za mlade početkom svibnja ove godine, kao i mnoge aktivnosti kroz 2018. godinu u orijentacijskom trčanju, a koje događaje možete pratiti na facebook stranicama kluba. Sve zainteresirane koji se žele baviti ovim zanimljivim sportom mogu se javiti klubu na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..