Veliko zimsko sniženje u trgovačkom centru Lumini

Sponzorirani članak | 28.12.2016. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U trgovačkom centru Lumini počelo je veliko zimsko sniženje. Zahvaljujući tome posjetitelji mogu po povoljnim cijenama obnoviti svoju te garderobu svoje djece te opremiti dom.

Odjeća, obuća i modni dodaci iz zimske kolekcije New Yorkera sada se mogu kupiti uz popuste do 70 posto. Isplati se zaviriti i u Galileo gdje je dio ponude snižen 60 posto, te u H&M, C&A, s. Oliver i Diademu gdje su stvari snižene do 50 posto.

U Benettonu i Tomu Tailoru aktualna je kolekcija snižena 30 posto, a u Europi 92 isti se popust obračunava na dio asortimana. Stvari koje su na sniženju u Bershki, mogu se kupiti uz popuste između 30 i 50 posto.

Isti raspon sniženja na dio asortimana nudi Deichmann. S različitim popustima za različite dijelove svoje ponude u zimsko su se sniženje uključile trgovine Manilla i Sandra i Toni. U Top Shopu sada se u pola cijene sada mogu kupiti cipele Walkmaxx.

Isti popust od 50 posto Baby center obračunava na svu odjeću i obuću za djecu. U knjižari Algoritam Profil Mozaik roditelji školarcima mogu kupiti anatomske torbe i ruksake uz popust od 30 posto.

Bipa i dm nude popust od 40 posto na odabrane mirise, a na sniženju su i neki kozmetički poklon paketi. Pravo je vrijeme i za kupnju nakita jer zlatarinica Dominik daje 20 posto popusta na kupnju zlatnog, a 40 posto popusta na kupnju srebrnog nakita. Dio satova Nautice, Guessa, Swatcha i Timexa u Watch centru je snižen 50 posto.

Onima koji 2017. godinu žele provesti što aktivnije, dobro će doći vijest o popustima u trgovinama s opremom za sport i rekreaciju. U Tomas sportu i Sport Visionu dio je stvari snižen do 50, a u Adidasu do 40 posto.

Zaljubljenike u uređenje doma obradovat će informacija iz trgovina Posteljina.hr i Vitapur. Prva nudi 50 posto popusta na sve posteljine i deke, a druga popuste od 40 do 60 posto na madrace, jastuke, dekorativne prekrivače i posuđe Black Lava Stone.

Označeno u