Dodjela FCE svjedodžbi rujan 2019.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA ŠIMUNIĆ Za život učimo, ne za školu!

VV | 8.9.2020. u 09:47h | Objavljeno u Sponzorirano

Za život učimo, ne za školu!

Slogan je to koji krasi grb Škole stranih jezika Šimunić, koja tri desetljeća dugu tradiciju održava visokom kvalitetom i izvrsnim rezultatima, što kod upisa iznova potvrđuju novi polaznici kad ih se pita zašto su se odlučili baš za tu školu: „Preporučili nam prijatelji, kažu da ste najbolji!”. Slogan koji je već pomalo zaboravljen, a zapravo uvijek aktualan, jer u Školi Šimunić nikad ne prestaju naglašavati važnost znanja stranih jezika kao ključ uspjeha u svakoj domeni. Nikad nije bilo važnije odlično znati minimalno jedan, a poželjno je i dva strana jezika, budući da nam se ulaskom u Europsku Uniju otvorilo tržiste prema ostalim državama Unije.

Što sve možete naučiti u Školi Šimunić?
Škola Šimunić stručno i kvalitetno podučava sve popularne svjetske jezike poput engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog i ruskog, a unazad dvanaest godina u ponudi imaju i japanski jezik koji je iz godine u godinu sve popularniji. Tu su također švedski jezik te hrvatski za strance, a najnovija vijest je da ljubitelji indijske kulture u Školi Šimunić mogu upisati i hindski jezik. Tečajeve mogu upisati sve dobne skupine, od predškolaca do odraslih. Predškolski i đački uzrasti po završetku tečaja dobivaju svjedožbu, odrasli po završenom modulu dobivaju uvjerenje o razini znanja, a po završetku stupnja državnu svjedodžbu s pravom javnosti. Pored općih, kako redovnih tako i intenzivnih, u ponudi su i poslovni, specijalizirani te konverzacijski tečajevi.

Tri desetljeća u pripremama za međunarodno priznate Cambridge i Goethe Institut ispite

U Školi Šimunić možete upisati i tečajeve priprema za neki od međunarodno priznatih Cambridge ispita ili onih Goethe Instituta. U tim su pripremama, kažu nam s ponosom u Školi Šimunić, izuzetno uspješni, budući da je prolaznost njihovih kandidata 100%, i tako već gotovo tri desetljeća. Zahvaljujući velikom broju kandidata koje svake godine šalju u Zagreb na polaganje Cambridge ispita te njihovih izvrsnih rezultata već dugi niz godina iznova stječu status Addvantage srebrnog partnera Britanskog savjeta, čime se može pohvaliti svega 7 škola u čitavoj Hrvatskoj!

Nastava za vrijeme Covid-19 epidemije

Budući da su razredna odjeljenja u Školi Šimunić mala, zadovoljavaju sve uvjete održavanja redovne nastave u svom prostoru pa će se ona održavati u zgradi Škole uz strogo poštivanje preporučenih mjera. Pored toga, za one koji ipak preferiraju ostati doma i pohađati nastavu na daljinu, organiziraju se i online tečajevi koji su se u proljetnom valu epidemije pokazali vrlo uspješnima, prema riječima zadovoljnih polaznika.
Želite li saznati više o tečajevima Škole, posjetite stranicu www.skola-simunic.hr, nazovite 042/203-303 ili 091/203-3023, ili dođite osobno u Trenkovu ulicu broj 23.